Audibel İşitme Cihazları Merkezleri
|
| Bookmars | :
 |
Sitesi |
:http://www.audibel.com.tr |
 |
| Tel |
: 0 212 557 91 68 |
| Fax |
: 0 212 505 08 40 |
| Şehir |
:
İstanbul |
| Kategori |
: Sağlık |
| Hit |
: 123 |
| Kayıt |
: 05 Ağustos 2008 Salı |
| Adres |
: Haznedar Meydanı, Çalışlar Caddesi Hanımeli Sokak No:1/10 Bahçelievler |
| Tags : |
:
işitme cihazları , işitme cihazı , işitme merkezleri , işitme kaybı , earnet , si-ser , anaton , işitme testi , ücretsiz işitme testi , odyo , kbb , bera , duyum , işitsel , ormina , dijital , kulak , üretim , satış , duymama , işitme kaybı , helix , audibel
|
|
Firma Hakkında Detaylı Bilgi
|
Herkes daha iyi duyacak...
1996 yılında kurulan Si-Ser İşitme Merkezleri, akılcı, temkinli, yaklaşımı ile işitme cihazı sektöründe, insanlara karşı dürüst olmayı ve güven kazanmayı ilke edindi. Üstün teknolojiyi kullanarak, işitme kaybı olan insanlara en iyi şekilde faydalı olmayı hedef edindi. Dünyada yaklaşık 600 milyon insan işitme kaybından dolayı iletişim sorunu yaşamaktadır. Ülkemizde ise yapılan bir istatistik olmamakla birlikte yaklaşık 4 milyon kişi de işitme kaybı olduğu tahmin edilmektedir.
İşitme engelli insanların doğal aktivitelerini sürdürmeleri için, mevcut teknolojik olanaklar en iyi şekilde kullanılarak, en güvenli teknolojiler ile bu insanlara yardımcı olmak Si-Ser’in prensibidir. Bu bağlamda Si-Ser Almanya’nın en güvenilir firmalarından biri olan Ear Tecnic Germany AG ile 2001 yılında ortaklık sözleşmesi imzaladı. Bu sözleşme dahilinde hem güvenilir işitme cihazları, hem de en iyi uygulama ve uyarlama ile ülkemizde hizmet etmeye başladık. Avrupa normuna göre üretilen cihazlar, yine o norma göre uygulanmaktadır.
Söz konusu Ear Technik AG dünyada ilk odyo cihazını bilgisayara bağlayıp sektörde bir devrim gerçekleştirmiştir. Daha sonra bu odyo ile kombineli çalışan echtzeitanalizatörü geliştirerek hatasız cihaz ayarını yapmayı icat etmiştir. Bununla birlikte 70 değişik odyolojik program yazılımını gerçekleştirmiştir.
|